PUTRAJAYA, 26 Jun (Bernama) — Setiausaha Politik Menteri Pengangkutan Datuk Mohamad Dahlan Maamor hari ini membuat laporan polis bagi menafikan dua tuduhan dilemparkan Gabungan Teksi Se-Malaysia (GTSM) yang disifatkan sebagai fitnah dan tidak berasas.

Beliau yang ditemui pemberita selepas membuat laporan di IPD Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Putrajaya di sini berkata ia berkaitan tuduhan enggan bertemu dengan wakil GTSM yang datang ke Kementerian Pengangkutan pada 19 Jun lepas dan tuduhan membuang memo yang diterima daripada GTSM dalam bakul sampah.

“Jadi hari ini saya tampil untuk buat laporan dan beri keterangan berdasarkan fakta mengenai apa sebenarnya yang berlaku pada 19 Jun,” katanya.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Reply