RIANG RIA RAYA DEALS DI AL IKHLAS GADGET

Benda dah murah pun nak jual murah lagi? Biar betul?!!
.
Betul la tuuuu saudara-saudarakuuuu. RIANG RIA RAYA DEALS DENGAN AL IKHLAS GADGET KINI KEMBALIIIII!! Dengan barang yang susah ahh nak cerita korang tengok lah sendiri harga dia kt bawah ni.

Memang menangis la kalau tak beratur datang kedai!
.
Bila tu?
BERMULA DARI 25 Mei- 4 Jun 2019

di
SEMUA CAWANGAN AL IKHLAS GADGET
-Cawangan Kota Tinggi
-Cawangan Bandar Baru Uda
-Cawangan Adda Height
-Cawangan Kota Masai
-Cawangan Oldstreet Batu Pahat

*Promosi sah untuk pembelian WALK IN shj!
*Limit kepada 1 pelanggan 1 unit sahaja untuk 1 jenis item
*TIDAK BOLEH dibeli secara online
*NO WARRANTY *NO RETURN
.
SERBU JANGAN TAK SERBU!! Nanti barang habis menangis tepi bucu katil pun tak boleh nak buat apa-apa dah time tuu?

(Visited 82 times, 1 visits today)
Ad banner

About The Author

You might be interested in

Ad banner
WhatsApp chat
%d bloggers like this: