KUALA LUMPUR, 22 Ogos — Polis hari ini mengambil keterangan daripada pendakwah antarabangsa Dr Zakir Naik, Pengerusi Persatuan Dong Zhong, Tan Tai Kim, dan setiausaha persatuan itu, Ng Chai Heng, di Ibu Pejabatnya di Bukit Aman di sini.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman Datuk Huzir Mohamed dalam satu kenyataan berkata Pengerusi dan Setiausaha Persatuan Dong Zhong itu dipanggil untuk dirakam percakapan mereka berhubung beberapa laporan polis yang dibuat terhadap persatuan itu.

“Siasatan dibuat di bawah Seksyen 504 Kanun Keseksaan (kerana menghina dan menggugat ketenteraman awam),” katanya.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JDT #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Reply