KUALA LUMPUR, 10 Julai (Bernama) — Bernama News Channel (Astro 502) dan Bernama Radio akan menyiarkan wawancara khas dengan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad bersempena ulang tahun ke-94 kelahiran beliau hari ini.

Dalam wawancara bersama pengacara Amar Yusoff itu yang disiarkan di Bernama Radio pada pukul 11 pagi, Dr Mahathir berkongsi rahsia bagaimana beliau menjaga kesihatan, termasuk cara pemakanan dan hobi.

Dr Mahathir juga mengimbau kembali zaman muda beliau di Alor Setar ketika beliau dibesarkan di kawasan kejiranan pelbagai kaum, dan siapakah penyanyi kesukaan beliau.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply