JOHOR BAHRU 27 Mei – Dua wanita warganegara China yang dipercayai menipu duit peniaga dengan menyamar sebagai bomoh tolak bala cedera akibat dipukul sekumpulan peniaga serta orang awam di Jalan Jelatang, Taman Megah Ria di sini kelmarin.

Video kejadian yang dipercayai berlaku pada 9.51 pagi berdurasi selama tiga minit menunjukkan dua suspek yang diikat tangan dan duduk di jalan raya dibaling telur oleh peniaga di situ serta orang awam tular dalam media sosial.

Timbalan Ketua Polis Daerah Seri Alam, Deputi Superitenden Shahrulanuar Mushaddat Abdullah Sani ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu dan kedua-dua suspek yang berusia dalam lingkungan 50-an kini direman selama tiga hari sehingga esok.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~

JohorTimes – Rakyat Malaysia ni takjub dengan hal-hal mistik. Hidup di dunia ini sementara sahaja. Semua yang berlaku di dunia ini adalah dari kuasa Allah. Dari minta bomoh yang betul atau yang palsu, baik orang Islam sembahyang dan berdoa kepada Allah. Yang percayakan warganegara China itu kenapa? Cina itu akan menentukan syurga dan neraka ke untuk kamu semua? Baliklah ke agama Islam. Berdoalah untuk dijadikan ahli syurga nanti.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN DI JOHORTIMES.MY SEMASA MELAYARI LAMAN INI DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://goo.gl/4jWv8X

Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Web – https://www.johortimes.my

#Dadah #Rasuah #Bomba #DailyNews #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Reply