Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) mengesahkan menerima permohonan maaf daripada penganjur pertandingan tarian yang menampilkan peserta persembahan memakai pakaian menjolok mata di sebuah hotel di Ipoh, Perak pada Sabtu.

JohorTimes – Pihak Kerajaan perlu bertegas dengan semua orang yang teringin menjadi bos di dalam semua perkara setiap hari, ini adalah antara contoh yang dilakukan dan berharap pihak kerajaan tidak akan berani mengambil apa-apa tindakan ke atas mereka.

Apa yang orang kebanyakan atau kekurangan teringin nak buktikan hari ini adalah disebabkan oleh agama dan politik. Jangan lupa diri, Agama Islam adalah agama rasmi Malaysia. Kalau ada yang teringin mencabar agama rasmi ini, dipersilakan keluar dari Malaysia dan duduk di mana-mana negara yang tiada hubungan besar atau kecil dengan Malaysia.

Jangan berangan ingin menghuru-harakan Malaysia yang damai dengan berbilang agama dan bangsa. Ada orang sentiasa duduk di bawah tempurung tanpa sebab spesifik, tetapi sengaja mendiamkan diri untuk memerhati kelakuan manusia lain.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Reply