JohorTimes – Semua perkara yang baik dan buruk berlaku atas kehendak Allah swt, isu pencemaran udara Pasir Gudang juga termasuk di dalam kehendak Allah. Walaupun insiden tersebut adalah diluar dugaan kita sebagai manusia, terbit berbagai perkara yang tidak terlintas di dalam fikiran kita.

Kita tidak pernah mengetahui kilang proses Aluminium melepaskan bahan kimia tanpa mengikut prosedur.

Dengan berlaku insiden pencemaran udara, banyak perkara yang kita dapat mengetahui, diharap pihak kerajaan akan mengambil tindakan tegas terhadap mereka yang tidak melakukan kerja dengan betul. Apabila kerja tidak dilakukan dengan betul, maka akan timbul proses RASUAH (selain DADAH, RASUAH adalah musuh utama kita di Malaysia).

Jauhi RASUAH seperti kita menjauhi DOSA.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Reply