KOTA KINABALU (Bernama) — Perjalanan lebih 1,600 kilometer merentasi tujuh daerah di Sabah pastinya memberi pengalaman berharga buat 60 peserta Kembara Media Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA), terutama bagi yang baharu pertama kali menjejakkan kaki ke ‘Negeri di Bawah Bayu’ ini.

Keterujaan peserta yang merangkumi pegawai termasuk pegawai perhubungan awam kementerian, pelbagai jabatan dan agensinya serta beberapa pengamal media terserlah ketika sesi taklimat permulaan program itu di pejabat Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP) Kota Kinabalu, di sini.

Kota Kinabalu adalah destinasi pertama untuk peserta dari Semenanjung dan Sabah berkumpul serta beramah mesra sebelum memulakan perjalanan ke daerah lain.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JDT #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Reply