RASA tidak puas hati kerana mengejek nama ibu dipercayai menjadi punca pergaduhan dua pelajar berusia 14 tahun di sekolah menengah di Kuala Pilah, pada Rabu.

Insiden terbabit dapat dilihat dalam video berdurasi 35 saat yang memaparkan mangsa diserang secara bertubi-tubi oleh suspek sambil disaksikan serta dirakam pelajar lain, sehingga tular di Facebook dan Whatsapp.

Ketua Polis Daerah Kuala Pilah, Superintendan Haslah Bachok berkata, terdahulu, kedua-dua pelajar berkenaan dikatakan terbabit dalam insiden mengejek nama ibu sebelum berjumpa di satu kawasan sekolah bagi menyelesaikan perselisihan faham itu.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Reply