KUALA LUMPUR, 26 Jun (Bernama) — Dakwaan pemindahan wang berjumlah US$741,440 (kira-kira RM3.1 juta) daripada gergasi kejuruteraan UEM Group Berhad ke dalam akaun bank yang didakwa milik Datuk Seri Mohamed Azmin Ali tidak wujud, kata Timbalan Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Datuk Seri Azam Baki.

Beliau mengesahkan ketidakwujudan transaksi itu dan akaun di atas nama Mohamed Azmin, selepas siasatan dijalankan berikutan laporan polis oleh Anggota Majlis Tertinggi UMNO Datuk Lokman Noor Adam awal bulan ini.

“Kami dapati transaksi antara akaun-akaun dan akaun itu sendiri tidak wujud,” katanya di sini hari ini sebagai menjawab soalan media berhubung perkembangan kes itu di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur di sini.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Reply