Kerajaan Pulau Pinang memberi jaminan pemasangan 997 baki sensor untuk Projek Perintis Penang Smart Parking (PSP) di kawasan Georgetown dan Icon City, Seberang Perai dapat disiapkan pada 24 September depan.

Pengerusi Kerajaan Tempatan, Perancangan Bandar dan Desa Negeri, Jagdeep Singh Deo berkata, pemasangan sensor berkenaan sebelum ini didapati tidak mengikut pelan pelaksanaan yang ditetapkan sehingga berlaku masalah kepada sistem PSP yang bermula pada Ahad lalu.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCBGyB6bgPwLLTOahiWTGuFQ
Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Dapatkan berita di https://www.johortimes.my

JIKA ANDA INGIN MEMBAYAR BIL ATAU MENAMBAH KREDIT TELEFON BIMBIT & MEMBAYAR BIL ELEKTRIK ATAU AIR, MELALUI BANK TEMPATAN.

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN SEMASA MELAYARI DI JOHORTIMES.MY DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.

#Bomba #Dadah #DailyNews #IGUX #JDT #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #JPJ #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Rasuah #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Reply