KLANG, 28 Mei (Bernama) — Pengguna kenderaan Kelas 1 di 23 lebuh raya di negara ini bakal menikmati diskaun tol antara 10 hingga 33 peratus pada hari pertama sambutan Aidilfitri minggu depan.

Tiga lagi lebuh raya lain hanya menawarkan diskaun di plaza tol tertentu iaitu Plaza Tol Ampangan bagi Lebuhraya Kajang-Seremban (LEKAS), Plaza Tol Pulau Indah di Lebuhraya Lembah Klang Selatan (SKVE) dan Plaza Tol Perling dan Lima Kedai untuk Lebuhraya Laluan Kedua (LINKEDUA).

Menteri Kerja Raya, Baru Bian yang mengumumkan perkara itu berkata diskaun tol berkenaan akan berkuat kuasa selama 24 jam bermula 12 tengah malam hari pertama Aidilfitri hingga 11.59 malam hari sama.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN DI JOHORTIMES.MY SEMASA MELAYARI LAMAN INI DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://goo.gl/4jWv8X

Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Web – https://www.johortimes.my

#Dadah #Rasuah #Bomba #DailyNews #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Reply